Gespreksleiding op maat voor iedere bijeenkomst

Daar zorg ik voor!

Een congres over beleid, een lijstrekkersdebat, een live-talkshow of een informatieavond over een nieuw bouwproject; iedere bijeenkomst verdient een goede gespreksleider. Iemand die ervoor zorgt dat de sprekers goed uit de verf komen, het onderwerp grondig uitgediept wordt en dat het publiek in de zaal actief betrokken raakt. Ik zorg ervoor. 

Meer weten? Stuur me een mail!

Wat anderen over mijn werk zeggen

"Ik heb Nico een aantal keren als gespreksleider meegemaakt. Hij doet dat op een uiterst prettige en beheerste wijze. Hij laat de gasten goed aan het woord komen, zowel in een persoonlijk gesprek als bij professionele onderwerpen. Nico is een man die zijn vak verstaat!"

Paul Mekking - interim-manager/kwartiermaker/programmamanager

 

'Een heel getalenteerde interviewer.'

Frenk van der Linden, journalist

 

 

 

"Nico heeft voor PCR (de vereniging van communicatieprofessionals in de regio Rotterdam) als gespreksleider een bijeenkomst over politieke campagnes verzorgd, in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Ik vond het een feest om hem aan het werk te zien: hij leidde de avond met grote professionaliteit en schwung. Ook had hij zich uitstekend voorbereid, waardoor de sprekers en panelleden extra goed uit de verf kwamen. Van harte aanbevolen!"

Gerben Holwerda - eigenaar De Nieuwe Lijn, senior communicatieadviseur

Deze pagina is nog 'under construction'.

Nico Jouwe - Freelance journalist | Moderator
t: 06 8193 4395
e: info@nicojouwe.nl
Kvk: 2732861

Show Buttons
Hide Buttons
Scroll naar boven